HAS GRILL

HAS GRILL Has Grill

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1300 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Has Grill. Meer weten? Ontdek meer

11 jun 2022 om 21:33 Op tijd geleverd en het was lekker !
10 jun 2022 om 7:02 Was super lekker Misschien 1 tip kan ik je mee geven zijn misschien kinderboxen maken voor meisjes en jongens Voor de rest eten perfect
6 jun 2022 om 18:46 Pitaschotel, pitabroodje en pizza was lekker. Mezze was verzorgd maar vond dat het iets uitgebreider mocht zijn. Ik miste gevulde wijnbladeren en iets van vlees of fetakaas... was nu enkel een miniloempia en calamares dat er bij lag. Ook vriendelijk
5 jun 2022 om 21:05 betreft de frieten, banale diepvries kwaliteit, niet te eten, caoutchouc en steenkoud, betreft de "warme stoofvlees saus" is een samestelling van water en vleessaus poeder( goedkoop merk) waar veel te veel poeder in zit in verhouding met water, koud!
30 mei 2022 om 7:28 alles oké
29 mei 2022 om 22:00 Voldoende grote portie, de Franse hamburger is wel maar een half vleesje overlangs doorgesneden. De grote van de portie bestaat vooral uit goedkope diepvriesfrieten.
27 mei 2022 om 7:43 Geen opmerkingen, alles in orde!
26 mei 2022 om 14:50 Ik had alles betaalt en als ik boven kwam om te eten wrn onze lookbroodjes er niet bij ik vind dit niet kunnen
19 mei 2022 om 9:47 Door vergissing bestelling 2x betaald ( elektronisch en contant aan bezorger) Hopelijk wordt dit snel rechtgezet....
16 mei 2022 om 21:20 Het eten was lekker en warm, maar 90 minuten wachten was wel zeer lang.
16 mei 2022 om 11:04 Ik werd opgebeld op te horen dat er geen grote broodjes meer waren , en vroeg mag ik dit oplossen met fransbrood. Ik ben zeg ja tuurlijk met de gedachte dat ze hierin evenveel vlees zouden doen , Maar helaas was nog niet de hoeveelheid van een klein
9 mei 2022 om 10:41 Lekker en groot aanbod! Pluspunt in deze regio. Schotel zijn wel vrij prijzig.